Over YouDipity

YouDipity is een selfpublishing platform voor professionals die hun vakkennis willen verbreden en liefhebbers die meer willen leren over een (nieuwe) hobby. Ook studenten en docenten in het reguliere onderwijs kunnen op YouDipity slagen. Al het materiaal is digitaal: van e-Book tot e-learning module.

Op YouDipity kun je content vinden, aanbieden en zelf maken. Al je content is terug te vinden in de gratis YouDipity App.

Wat is YouDipity?
Help

   

    Zoek, vind, creëer , publiceer en verkoop content op YouDipity


YouDipity Market

YouDipity Market is een verzamelplaats van verschillende etalages. In een etalage delen mensen hun kennis middels (zelfgemaakte) content. 

Begin vandaag nog met het delen van jouw kennis! Maak een account aan en start met het kiezen van een aansprekende naam voor jouw eigen etalage. Deze naam kun je nog wijzigen als je niet gelijk het perfecte idee hebt. Daarna richt je jouw etalage in vijf minuten in met de wizard. Ben je op zoek naar content? Dan ben je op YouDipity ook op de juiste plek. In de Market slaag je altijd! 

Creeer content
Verkoop je producten
Vertel het aan iedereen
Verdien geld

YouDipity Author

Met YouDipity Author bieden we je een tool om jouw kennis snel in een aantrekkelijk en interactief digitaal format te gieten. Ook kun je op YouDipity Author gratis materiaal vinden. Creëer prachtige content in een paar stappen met YouDipity Author!

Creeer content
Deel met de wereld
Bekijk je content overal
Werk samen

YouDipity App

Neem YouDipity met je mee: de YouDipity app geeft je in één vingerbeweging toegang tot de wereld van YouDipity. Je hebt hiervoor alleen een (gratis) YouDipity account nodig.

  • Al je Dipities nu beschikbaar op de iPad of Android tablet
  • Bladeren, in- en uitzoomen, allemaal zoals je op de tablet kunt verwachten
  • Maak aantekeningen en bewaar ze in de Dipity. Je kunt de aantekeningen bekijken, bijwerken en weer opslaan op PC, Mac en tablet.


   

    Zoek, vind, creëer , publiceer en verkoop content op YouDipity